Velkommen til scan board a/s

scan board a/s er et datterselskab af SWT Paper AB i Varberg, Sverige.

SWT Paper AB
Vi har hos SWT Paper AB siden 1999 specialiseret os i produktion af lamineret pap i flere forskellige kvaliteter til mange slags formål.

Vi ligger stor vægt på god service, fleksibilitet samt viljen til, at forstå og samarbejde omkring produktudvikling, således at de forskellige behov tilpasses de pågældende industrier.

De senere år har vi oplevet et stigende behov/krav til pap-kvaliteterne – specielt til fødevareindustrien.
Af samme grund er vi ekstra glade for, at kunne præsentere vores produkter SWT FoodPack og SWT FoodPack Superior.

To kvalitetsprodukter, der er godkendte til fødevarer. Både SWT FoodPack og SWT FoodPack Superior, kan produceres i den ønskede størrelse, mængde og farvesammensætning.

scan board a/s
I Danmark er der i mange år blevet produceret emballage, også kaldet guld/sølv pap eller laksepap, til fødevareindustrien, specielt fiskeindustrien.

Vi er stolte af, at præsentere vores datterselskab scan board a/s i Danmark og derved at være blandt de danske producenter og leverandører af emballage til fødevareindustrien.

Med scan board a/s i Herning, vil vi kunne opfylde kravene til service, fleksibilitet og forståelse for de danske kunders behov. Den moderne og effektive produktion er medvirkende til, at vi kan leve op til kravene i specielt fødevareindustrien. Vi bestræber os på, at reagere hurtigt og smidigt for, at imødekomme kunderne og opfylde de ønskede leveringsbetingelse til trods for en ofte kort leveringsfrist.

Hos scan board a/s vil vi med hurtig respons servicere kunder – store som små, med de ønskelige krav til kvalitet og levering – selvfølgelig til konkurrence dygtige priser.